/Files/images/Девіз групи Малятко-page0001.jpg

/Files/images/Група Малятко-загальне.JPG


/Files/images/Шуневич-на сайт.JPG

Вихователь
Шуневич Раїса Володимирівна

Освіта - вища, закінчила Київський державний педагогічний інститут ім. О.М. Горького.

Спеціальність: педагогіка і психологія (дошкільна).

Кваліфікація: викладач дошкільної педагогіки і психології, методист по дошкільному вихованню.

Стаж роботи - 38 років.

/Files/images/Кредо Шуневич.JPG


/Files/images/Краснянська-на сайт.JPG

Вихователь
Краснянська Людмила Андріївна

Освіта - середня спеціальна,

Спеціальність: Дошкільне виховання.

Стаж роботи - 25 років.

/Files/images/Кредо Красн.JPG


/Files/images/Савчук наташа-на сайт.JPG

Помічник вихователя -
Савчук Наталія Володимирівна


Кожен новий день у дитячому садку – це крок у майбутнє. Для малюка дитячий садочок – це новий ще невідомий простір, нове оточення, нові стосунки; потрапивши сюди, дитина повинна до всього пристосуватися. Психологи період пристосування організму до нових умов життя називають адаптацією. Адаптація – явище складне. Дитина перебуває на межі стресу. До дитячого садочка дитину слід готувати ще з дому, щоб вона швидше звикла.

Успішною адаптація буде тоді, коли ми допоможемо дитині адаптуватися. Ми зробили все, щоб дітки швидше звикли до дитячого садочка. Батьки отримали рекомендації старшої медсестри, лікаря-педіатра щодо проходження адаптації. Також свою інформацію надали ми в групі, дали прочитати матеріал, книгу «Сходинки адаптації дітей раннього віку» (Л. Стреж). Батькам були надані поради щодо допомоги в адаптації.

Завдяки співпраці всіх працівників дошкільного закладу, батьків, створенню сприятливого психологічного комфорту, проявленню турботливості, уваги, чуйності, доброзичливого ставлення, діти швидко пристосувалися до нових умов і з задоволенням відвідують дитячий садочок.


Ось знову новини від «Маляток»

В нас відбулася цікава подія. Ми вперше провели цікавий захід – відкрите заняття. Готуючись до адаптації, я з дітками підготувала підсумкове інтегроване заняття на тему «Зимонька-Зима».

Метою цього заняття було розширити уявлення діток про навколишній світ природи, особливості змін з настанням зими, ознайомити із зимовими явищами в природі, навчити розрізняти і називати стан погоди взимку, які властивості має сніг, розуміти залежність поведінки людей від погодних умов, відповідати на запитання дорослого, підтримувати діалог, збагачувати словниковий запас новими словами-прикметниками, поняттями: великий, малий, багато, один; виховувати пізнавальний інтерес до навколишнього світу, любов до природи, художнього слова.

Було багато хвилювань, адже малі дітки, все для них нове, але хвилювання були марні. Заняття пройшло дуже добре, було цікавим і змістовним. Подача матеріалу супроводжувалась художнім словом і проходила у вигляді гри. Були задоволені гості, дітки і ми, вихователі. Перший «екзамен» пройшов на відмінно! Молодці!

Чекайте від нас нових цікавих заходів.


Зустріч Діда Мороза з лісовими звірятами

Швидко плине час. Уже й зима настала. Разом з морозами в дитячий садочок завітав і Святий Миколай. Здивуванню не було меж! А тут іще подарунки від «чарівника», вітання, веселий хоровод на прощання! Було весело і цікаво всім!

Далі ми почали готуватись до зустрічі іншого чарівника, Діда Мороза! Вчили пісні, вірші, водили хороводи. І ось настав довгоочікуваний день зустрічі з Дідом Морозом і Снігуронькою. Малята в костюмах лісових звіряток радісні, веселі, з хорошим настроєм. Свято пролетіло як одна мить. Знову всім подарунки, а від кого? Від самого Діда Мороза та Снігуроньки! Ну й дива! Радіють всі: і дітки, і дорослі. Чому не порадіти, адже в нас ростуть такі чудові, талановиті, розумні дітки! З Новий роком всіх! Нехай дива продовжуються, а дітки радують нас. До нових зустрічей!

/Files/images/grupa_malyatko/Новий рік1.JPG/Files/images/grupa_malyatko/новий рік2.JPG/Files/images/grupa_malyatko/Новий рік3.JPG


8 Березня

Закінчилася зима. Ми радіємо разом з яскравим сонечком приходу весни і готуємось до свята: співаємо, танцюємо, в усіх хороший настрій, адже уже весна. Настав день вітання наших любих мам, бабусь, сестричок. Як ми чекали цього дня! Адже сьогодні вперше ми приготували свої вітання дорогим нам людям. Скільки було емоцій, радості! Вам не передати, як світились оченята в цих маленьких янголяток, коли вони співали пісеньки про маму, про весну, про сонечко.
Справжні артисти! Молодці!

/Files/images/grupa_malyatko/8 березня1.JPG/Files/images/grupa_malyatko/8 Березня2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 1342

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.