Великодній майстер-клас


Чудової весняної пори, коли природа прокидається та радує своїми барвами, ми святкуємо одне з найголовніших християнських свят – Великдень.
У народі вірять, що від того, яку кількість змін зроблять в період підготовки до Великодня, залежить їх удача на весь рік. Тому прагнуть прикрасити свою домівку якомога більшою кількістю красивих пасхальних композицій.
Саме тому, 10 квітня 2017 р. в ДНЗ №16 «Веселка», був проведений майстер-клас по створенню великодніх композицій «Великодній передзвін» (модератор вихователь Оніщук І.А.), в якому взяли участь педагоги закладу і батьки вихованців груп «Ягідка» та «Капітошка».
Дякуємо всім за гарний настрій, позитивні емоції і готуємося до нових майстер-класів.

/Files/images/vihovzobrdyaln/1.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/9.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/8.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/7.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/6.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/5.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/2.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/13.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/12.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/11.jpg /Files/images/vihovzobrdyaln/10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.