"Масляна зиму проводжає, весну зустрічає!"

Прийшла масляна –
Прийшла з млинцями.
Пригостить смачненько
Нас із вами.
Млинці пече кругліДо сметани,
Щоб сонцю радіти могли
Ми з вами.
Пригощайтесь діточки,
Тата й мами.
Зустрічайте весну-красну
Разом з нами!
11 березня 2016 року в ДНЗ № 16 весело і завзято було проведено свято Масляної.В народі кажуть: хто не веселиться на Масляну, цілий рік сумуватиме й нудьгуватиме. То ж цього дня із жартами та веселим настроєм, під веселу запальну музику дошкільнята танцювали, водили хороводи, зустрічали довгоочікувану Весну та прощалися з Зимою. Окрасою цього дійства стали маленькі морженята, які продемонстрували Зимі, що вони не бояться ні холоду, ні морозу. А весняне Сонце допомогло красуні Весні повноправно вступити в свої права і подарувало у цей день всім своє тепло. Веселі скоморохи підбадьорювали усіх присутніх, які з нетерпінням чекали Масляну. Наші матусі – господині у веселій естафеті продемонстрували всім присутнім, як вони вміють готувати млинці. Кульмінацією свята стало частування млинцями, які приготували для дітей та всіх присутніх батьки та працівники садочка. То вже їли млинці, як кажуть, за обидві щоки та Весну славили!
Друзі! Вітаємо Вас із Масляною, святом веселих проводів зими, радісного очікування тепла та весняного пробудження природи. Бажаємо Вам сонячного життя, добра і любові!
Інформацію підготувала Оніщук І.А., вихователь групи "Ягідка"

/Files/images/Масляна1.jpg/Files/images/Масляна2.jpg/Files/images/Масляна3.jpg/Files/images/Масляна4.jpg/Files/images/Масляна5.jpg/Files/images/Масляна6.jpg/Files/images/Масляна7.jpg/Files/images/Масляна8.jpg/Files/images/Масляна9.jpg/Files/images/Масляна10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.