/Files/images/світлячок-на початок-page0001.jpg

/Files/images/Лонська.JPG

Вихователь Лонська Людмила Антонівна

Освіта - вища, Рівненський державний педагогічний інститут ім. Мануїльськго, 1984 р.

Стаж роботи - 32 роки.

Педагогічне кредо:

Бути потрібною дітям.


/Files/images/Антонюк Таня.jpg

Вихователь Антонюк Тетяна Миколаївна

Освіта - вища, ЖДУ ім. І. Франка, вчитель початкових класів. Практичний психолог.

Стаж роботи - 5 років.

Педагогічне кредо:

"До кожної дитини ключ знайти,
У праці результат хороший мати,
Упевнено і творчо до мети іти:
З любов'ю серце дітям віддавати".


/Files/images/Саченко А.І..JPG

Помічник вихователя: Саченко Алла Іванівна


Хто із нас не любить новорічне свято? Його люблять всі! Ось і до нас завітав в групу «Світлячок» Новий рік. Діти з радістю одягали новорічні костюми, розглядали один одного, відгадуючи хто є хто. А насправді новорічне свято почалося тоді, коли діти зайшли в музичний зал. Музика та прикрашена ялинка творили дітям новорічну казку, героями якої стали наші маленькі світлячки. І хоч вони і маленькі діти, але їхні оченята випромінювали стільки радості, захоплення та задоволення, що це передавалося на батьків, які сиділи в масках і також були часточкою новорічної казки, яка називалася «Світлячки на новорічному святі» . Діду Морозу сподобалася казочка і він подарував діткам гарні подарунки.

/Files/images/нов р світлячок.JPG


Березень — перший місяць вес­ни. Навесні народжується все пре­красне.
З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом — свято жінок!
Мама – перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили.
Так 1 березня і ми в групі Світлячок святкували 8 Березня Міжнародний жіночий день. У святі приймали участь усі дітки. Діткам з особливими потребами приділялася достатня кількість уваги, щоб вони на рівні з усіма могли проявити себе в таночках, пісеньках, іграх .
Свято вдалося на славу й принесло в душі малечі красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

/Files/images/Берез світл.JPG/Files/images/берез світл1.JPG /Files/images/берез світл2.JPG/Files/images/берез світл3.JPG/Files/images/IMG_0323.JPG


«Ярмарка, ярмарка, ти солодощами прикрашена!». Ці слова було чути звідусіль, бо до нашого дитячого садочка завітало свято «Масляна зиму проводжає, весну зустрічає!».
На всіх столах, що стояли на вулиці були застелені святкові, кольорові скатертини. А на столах стояли пузаті, гарячі самовари (чайники) та керамічні тарілки з горами пишних пирогів. Від них ішов різноманітний аромат начинки, який манив до себе гостей, дітей та працівників дитячого садочка, які ніби просили: «З’їжте нас». Всі пироги були схожі на жовтогарячі сонечка з промінцями, які розтопили сніг, прогнали зиму і принесли весну.
Від теплих, святкових столів та українських тернових хусток, що були накинуті на плесі жінок та дівчаток ставало тепло і радісно на душі та серці.
І діти своїм сміхом, піснями та хороводами сповістили всьому світу, що ярмарок «Масляна» – це і є Весна!

/Files/images/DSC_2128.JPG/Files/images/DSC_2136.JPG/Files/images/DSC_2156.JPG/Files/images/DSC_2173.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 763

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.